sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Arkea ja Juhlaa

Huhuh jo kolme viikkoa paketissa! Aika tuntuu menevän lujaa, ehkä hieman liiankin lujaa...
Koulu on jo perus pullaa ja ensimmäiset kokeet suoritettu.
Läksyt on pakko tehdä päästäkseen läpi ja synnynnäisenä lusmuna tällainen toiminta häiritsee...
Mitään erikoista ei ole koulussa juurikaan tapahtunut, joten siitä ei ole paljon kerrottavaa:D Paitsi että viime viikolla kouluun saapui uusi vaihto oppilas Ecuadorista. Mukava kaveri, paitsi että se vei muutaman neidin mun fani laumasta... Houkka!
Joka tapauksessa:D Koulu sujuu ihan hyvin ja Homecoming Dance lähestyy!
Menin sitten vahingossa pyytämään erästä nais puolista ystävää parikseni ja aloitin armottoman draaman koulun tyttöjen keskuudessa. Neiti jota pyysin parikseni joutui sitten kärsimään näistä selvittelyistä. Tyttö parka...
Sain myös viime viikolla tietää että koulu vuoden päätteksi valmistun! 
Saan uskomattoman siistin jenkki valmistujais lakin ja pääsen seniori juhliin!

Päivät menee nopeesti samalla rutiinilla. Menen kouluun, tulen koulusta, teen läksyt, soitan kitaraa ja katson ehkä leffoja siskoni ja kavereiden kanssa, teen läksyt joita en oikeasti tehnyt koska haahuilin, ja menen nukkumaan. Okei ei se ehkä ihan täysin noin mene, mutta suunnilleen:D (ehkä vähän muutakin tapahtuu viikon aikana)
Viime viikonloppuna rentouduin ja kävin äitini kanssa katsomassa sisaruksiani Marchin Band kilpailua jossain toisessa koulussa. (me voitettiin, koska Ferndalen Marchin band on paras) Kilpailun jälkeen mentiin syömään kalliiseen Sushi ravintolaan.

Tämä viikonloppu oli kuitenkin paras viikonloppu tähän asti! 
Perjantaina menin siskon ja ystävien kanssa ajelemaan autolla ja shoppailemaan. (Emily sai ajokortin tiistaina) Mä ostin aivan uskomattoman siistin Usa armeija takin ja mustan pikkutakin käytettyinä Value worldista! Illalla katsottiin sarjoja netflixistä ja syötiin safkaa Tai Faista (Paras. Ravintola. Ikinä.)
Seuraavalle päivälle olin sopinut tapaamisen vanhan ystäni Noahin kanssa, johon tutustuin 2011 CISV summer campilla! Noahilla oli ylimääräinen lippu jenkkifutis matsiin Ann Arbouriin Michigan Stadiumille, joka on isoin stadiumi Yhdysvalloissa ja kolmanneksi isoin stadiumi koko maailmassa! Paikan päällä oli yli 109,000 ihmistä!
En yleensä ole kovin innostunut urheilun katselemisesta, mutta tämä oli kokemus!
Futis matsin jälkeen me mentiin Noahin ja sen äidin kanssa kiertelemään Ann Arbourin kaupoissa. Illan päätteksi pääsin syömään koko Noahin perheen kanssa Etiopialaiseen ravintolaan, jossa soitti live Jazz bändi. Se oli uskomaton ilta! Etiopialainen safka on pirun hyvää ja sitä syödään sormin. Musiikki oli kaunista ja tunnelma hieno. Juttelin kaikkien kanssa erikseen ja tästä perheestä tulin kuin toinen host perheeni! 

Tänään menimme ostamaan minulle uudet kengät. Bootsit. Cooleimmat kengät jotka olen koskaan omistanut!
Pitkän testailun, arvioinnin ja pohdinnan jälkeen sain sitten ostettua itselleni kengät, jotka kuullemma kestävät koko loppu ikäni. (+ne ovat upo uudet!(tiedotus huolestuneelle isälle))
Kun vihdoinkin pääsimme kaupasta ulos lähdimme ajamaan isäni Toddin sukulaisten farmille, synttärijuhliin.
Todd ei kuitenkaan ollut mukana, koska hänellä oli työ keikka toisella puolella maata.
Toddin perhe on italialaista sukua ja meille tarjottiin älyttömän hyvää lihapulla pastaa!
Pääsin myös soittamaan vanhaa Rickenbackeria 50-luvulta, joten aika kova viikonloppu kaiken kaikkiaan!


Tämä ihmis määrä!

Ann Arbour

Cowboy Boots!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti